Finalizare studii la Facultatea de Marketing

^

În atenția studenților anului III, cu frecvență, învățământ la distanță sau cu frecvență redusă în campus și a masteranzilor anului II


 

În anul universitar 2023-2024, platforma va fi funcțională de Luni 02 octombrie 2023, ora 12:00 (miezul zilei).


 

Conturile de acces pe platforma pentru finalizarea studiilor sunt active începând cu 30 septembrie 2023.

Autentificarea asigură accesul la formularul de alegere a temei de Licență/Disertație și a profesorului îndrumător pentru sesiunea iulie 2024.


 

Conturile de acces sunt configurate în felul următor:
Utilizator*: numele de familie, initialele penumelor tatălui, toate prenumele (litere mici, fără diacritice, fără spații, fără cratime).
Exemplu: Înjugăurs M. O. Ș. Ileana-Mădălina va avea contul injugaursmosileanamadalina
Parola inițială: CNP-ul.


 


*Trei excepții de la regula de formare a numelui de utilizator și a parolei aferente se aplică pentru studenții care în momentul admiterii în Facultate nu aveau cetățenie română.

Prima excepție: întrucât din actele prezentate la admitere nu a putut fi identificat prenumele tatălui, în baza de date nu au fost înregistrate inițialele tatălui. Astfel, numele de utilizator este format doar din numele de familie și toate prenumele studentului (litere mici, fără diacritice, fără spații, fără cratime).

A doua excepție: pentru studenții care în momentul admiterii în Facultate nu aveau cetățenie română și implicit nici CNP românesc, la admitere le-a fost creat un CNP în felul următor: prima cifră indică sexul persoanei (poate să fie 7 sau 8), următoarele 6 cifre indică data nașterii (Anul Anul Luna Luna Ziua Ziua), iar ultimele 6 cifre sunt 5 zerouri (00000) și una următoarele cifre 0, 1, 2, 3, 4, 7 sau 8.

A treia excepție: pentru studenții care în momentul admiterii în Facultate nu aveau cetățenie română și implicit nici CNP românesc, iar la admitere nu le-a fost creat un CNP, parola este numărul pașaportului (fără litere, doar numere).


 

Pentru orice aspect legat de autentificare, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: luciano@ase.ro